فهد سكين
08-Feb-2009, 03:40 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
احب ان اعرض على حضراتكم
جريمة النصب وسرقة الحقوق
التى حدثت فى ترادينت منذ فترة
يوجد عضو اسمة عادل نور adel nor (http://www.traidnt.net/vb/member.php?u=52447)
قد سلب حقوق المجلة ويقوم ببيعها لاعضاء ترادينت وغيرهم ويقول انه المبرمج الوحيد للمجلة وهذا يعد سرقة للحقوق الاخرين وانتهاك فى حقهم يعد سرقه
لان المبرمج الووحيد للمجلة اسمه
** محمد حامد **
وهذا موقوعة للتحميل المجلة
منة
والمجلة مجانية مية فى المية وليست للبيع
ونرجوا من اعضاء ترادينت اخذ الحذر منة لانة يقوم بسرقة الحقوق ويقوم بالبيع غير الشروع والمجلات ليست للبيع
http://muhammadhammed.110mb.com/pro/mag/
http://muhammadhammed.110mb.com (http://muhammadhammed.110mb.com/)
وانا حبيت اقدم الموضوع ده لكى ابين المبرمج الحقيقى للمجلة
وهو اخى العزيز محمد حامد
واحب واريكوا مثال على عادل نور ونصبه
هو كتتير عرض المجلة دى للبيع
http://www.mazikno.com/for/
على هذا الموضوع
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?t=1014229
ولكن هى اساسا مجانية على هذا الرابط
ادخلوا هنا وانت هتعرفوا
http://muhammadhammed.110mb.com/pro/mag/
شوفوا ياجماعة النصب وصل لحد فين ولو تلاحظ انه ذكر اسم الاستاذ المبرمج محمد حامد حتى بيعد عنه الشبهات
ودة الموضوع اللى ذكر فية اسم المبرمج محمد حامد
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?t=1035448
طبعا انا قدمت الادله امامكم وانا اسف لو حطيت الموضوع فى مكانة الخاطئ
وكمان على العموم دى مجلة من برمجة الاخ والاستاذ الفاضل المبرمج محمد حامد
http://www.specter4ever.com/
وفى النهاية ارجو تعليقاتكم على هذا الموضوع
تحياتى:tears:
احب ان اعرض على حضراتكم
جريمة النصب وسرقة الحقوق
التى حدثت فى ترادينت منذ فترة
يوجد عضو اسمة عادل نور adel nor (http://www.traidnt.net/vb/member.php?u=52447)
قد سلب حقوق المجلة ويقوم ببيعها لاعضاء ترادينت وغيرهم ويقول انه المبرمج الوحيد للمجلة وهذا يعد سرقة للحقوق الاخرين وانتهاك فى حقهم يعد سرقه
لان المبرمج الووحيد للمجلة اسمه
** محمد حامد **
وهذا موقوعة للتحميل المجلة
منة
والمجلة مجانية مية فى المية وليست للبيع
ونرجوا من اعضاء ترادينت اخذ الحذر منة لانة يقوم بسرقة الحقوق ويقوم بالبيع غير الشروع والمجلات ليست للبيع
http://muhammadhammed.110mb.com/pro/mag/
http://muhammadhammed.110mb.com (http://muhammadhammed.110mb.com/)
وانا حبيت اقدم الموضوع ده لكى ابين المبرمج الحقيقى للمجلة
وهو اخى العزيز محمد حامد
واحب واريكوا مثال على عادل نور ونصبه
هو كتتير عرض المجلة دى للبيع
http://www.mazikno.com/for/
على هذا الموضوع
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?t=1014229
ولكن هى اساسا مجانية على هذا الرابط
ادخلوا هنا وانت هتعرفوا
http://muhammadhammed.110mb.com/pro/mag/
شوفوا ياجماعة النصب وصل لحد فين ولو تلاحظ انه ذكر اسم الاستاذ المبرمج محمد حامد حتى بيعد عنه الشبهات
ودة الموضوع اللى ذكر فية اسم المبرمج محمد حامد
http://www.traidnt.net/vb/showthread.php?t=1035448
طبعا انا قدمت الادله امامكم وانا اسف لو حطيت الموضوع فى مكانة الخاطئ
وكمان على العموم دى مجلة من برمجة الاخ والاستاذ الفاضل المبرمج محمد حامد
http://www.specter4ever.com/
وفى النهاية ارجو تعليقاتكم على هذا الموضوع
تحياتى:tears: